ایستگاههای سوپر شارژ تسلا تا ۱۳۵ کیلو وات از توان توزیع شده بین دو خودرو (با ماکزیمم توان ۱۲۰ کیلو وات در هر خودرو)، ظرفیت دارند. آنها در حدود ۲۰ دقیقه تا ۵۰% شارژ و ۴۰ دقیقه تا ۸۰% شارژ و ۷۵ دقیقه به ۱۰۰% شارژ اصلی مدل اس ۸۵ کیلو وات ساعت می رسند.
ایستگاههای شارژ، توان بالای DC را مستقیما با دور زدن منبع تغذیهٔ درونی برای باتری فراهم میکنند. نسخه بعدی سوپر شارژر انتظار میرود تا بیش از ۳۵۰ کیلو وات شارژ کند.
هر غرفه از ایستگاه سوپر شارژر می تواند باتری ۴۰۰ ولتی خودرو را با توان ۱۲۰ کیلووات بر ساعت توسط جریان مستقیم شارژ میکند . از سال ۲۰۱۵، مسیرهایی که به سوپر شارژرها ختم میشوند توسط ناوبری نوبت به نوبت در خودروهای تسلا یکپارچه شدهاند. پرداخت هزینه برق در ماشین یا آنلاین انجام میشود، در حالی که برخی از خودروهای قدیمی تر تسلا ۱۰۰–۴۰۰ کیلو وات ساعت و یا به صورت نامحدود دارای شارژ اعتباری هستند و می تواند به صورت رایگان استفاده کنند.
تا سال ۲۰۱۶ تسلا اقداماتی را برای ساختن سفری طولانیتر با تمرکز بر استفاده از شبکه انجام داده است. پس از پر شدن شارژ در صورت ماندن در ایستگاه یک هزینهٔ خالی برای اشغال کردن غرفهٔ سوپر شارژر هم گرفته میشود. در اواخر سال ۲۰۱۷، تسلا، استفادهٔهای دولت، بازرگانی، peer-to-peer ridesharing و تاکسی را از شبکهٔ عمومی سوپر شارژر ممنوع کرد.
زیرا استفاده این دسته ماشین بالا و تعداد این ایستگاه ها در شهر ها کم است و هنوز مثل سکوی بنزین شیوع پیدا نکرده است به همین علت سوپر شارژ برای ماشین های شخصی است که سریع کارشان پیش برود
شیوع و گسترش این ایستگاه ها به گونه ای است که از تاریخ آوریل ۲۰۱۷، تسلا برای گسترش شبکه تا ۱۵۰۰۰ غرفه برنامه داشت.